31 listopada, 2016

Stanje prijava

Novosti vezano za možebitni prijateljski meč protiv Indonezije: kako je naša momčad po svemu definitivno prejaka za njih (oni imaju samo jednog 2300 igrača i sve ostale 1800p, dakle nove igrače), morat ćemo odustati jer nije priličan takav nesrazmjer u snazi. Ostale pozvane ekipe imaju veći izbor igrača pa će indonežani na kraju ipak imati svojih željenih 6 prijateljskih mečeva. No, na naše prijave reagirao je predstavnik Venezuele koji nam odmah nudi međusobni prijateljski meč sa istim (našim) igračima i odgovarajućom snagom njihove momčadi. Ponudu sam prihvatio, dakle igramo sa Venezuelom umjesto sa Indonezijom, rok za prijavu je danas do ponoći, a trenutno stanje prijava je ovakvo:



Trenutno stanje prijava za finale i polufinale HR kupa je slijedeće (napomena: finale će sasvim sigurno biti igrano dvokružno, ako uopće skupimo još zainteresiranih igrača - za kvalifikante vidjeti raspis):


Još jednom napominjem da za prijavu na polufinale kupa NEMA LIMITA u smislu rejtinga ni odigranih partija, dakle svi mogu nastupiti.

Objavio: Leonardo Ljubičić

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.